Társasházkezelés

A TH18 Létesítménygazdálkodási Korlátolt Felelősségű Társaságot a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. jogelődje, a Vagyon18 Zrt. alapította 100%-os tulajdonrésszel 2008 októberében. Társaságunk az elmúlt időszakban több olyan változáson ment keresztül, amelynek elsődleges célja az általa képviselt társasházak működésének jobbá tétele, optimalizálása. Munkatársaink megfelelő szakmai felkészültséggel, a társasházi törvényben (2003. évi CXXXIII. törvény a társasházakról) előírt társasházkezelői szakvizsgával rendelkeznek. A XVIII. kerületben 38 társasház, illetve csaknem 1120 lakás komplex képviseletét végezzük négy lakótelepen (Gloriett, Havanna, Lakatos, Szent Lőrinc), valamint a kertes házas övezetekben.

Az általunk képviselt házak teljes pénzügyi nyilvántartását, számvitelét és ügyvitelét saját fejlesztésű számítógépes programmal végezzük.

A pénzügyi átutalások – a gyors és gördülékeny teljesítés érdekében – megbízói igény alapján helyi banki terminálon keresztül történnek. A tulajdonosok a közös költséget csekken, OC-csekken, illetve egyéni átutalással fizetik, az analitikus könyvelés pedig közvetlenül a banki terminálon keresztül történik.

A TH18 Létesítménygazdálkodási Kft. vállalja a XVIII. kerületben társasházak közös képviseletét, üzemeltetését. A komplex szolgáltatás tartalma:

könyvelési, pénzügyi és számviteli feladatok;
kezelési, műszaki ügyviteli feladatok;
eljárás a nem fizetőkkel szemben, jogi segítség nyújtása a háznak;
karbantartási, felújítási, pályázati feladatok.

Személyre szabott ajánlatért forduljon hozzánk!

Elérhetőségek: 1181 Budapest, Baross utca 7.| Telefon: +36-1-296-0117 | Kapcsolatfelvétel

Személyes/telefonos ügyfélszolgálat:

Hétfő: 8.00-18.00 óráig
Keddtől -csütörtökig: 8.00-16.00
Péntek: 08.00-13.00 óráig